Om oss

Hele Norges flyttebyrå
- Store og små flytteoppdrag i 50 år!

Hasselberg Transport AS disponerer 12-18 flyttebiler som daglig kjører flyttegods.
Disse er alle utstyrt med spesialutstyr som flyttetepper, traller pianostropper m.m.
Vi er nå det flyttebyrået i Norge som utfører flest flyttinger mellom Sør-Norge og Nord-Norge.

Historien

Bli kjent med Hasselberg Transport

Hasselberg Transport AS: En Reise Gjennom 55 År med Fokus på Kvalitet og Service.

Hasselberg Transport AS: 55 År Med Kvalitet og Tjenester i Verdenstoppen

I 1968 ble grunnsteinen for Hasselberg Transport AS lagt, og siden den dagen har selskapet vokst til å bli en hjørnestein i flyttebransjen i Norge og utover. Med en historie som strekker seg over 55 år, har Hasselberg Transport oppnådd en enestående kompetanse og erfaring som gjør dem til det naturlige valget for alle som ønsker en pålitelig partner under flytting.

Hasselberg Transport AS ble etablert med en visjon om å tilby full service til kundene sine. Gjennom årene har selskapet brukt tid og ressurser på å utvikle de nødvendige ferdighetene og kunnskapene som kreves for å kunne yte topp kvalitetstjenester i flyttebransjen. Denne visjonen har formet selskapets kultur og forpliktelse til å tilfredsstille kundenes behov.

Hovedkontoret til Hasselberg Transport ligger i den vakre byen Tromsø, som også fungerer som hjertet i deres operasjoner. Fra denne strategiske beliggenheten koordineres en flåte av flyttebiler som betjener kunder i hele Norge og Norden. Med en nærhet til de arktiske regionene i Nord-Norge, har Hasselberg Transport spesiell ekspertise når det gjelder å håndtere utfordrende og variert terreng.

En av Hasselberg Transports mest imponerende styrker er deres evne til å håndtere internasjonale flyttinger. Gjennom nøye utvalgte samarbeidspartnere kan selskapet organisere og utføre flyttinger til Europa og over hele verden. Dette gjør dem til en global aktør som kan møte ethvert behov, uavhengig av hvor langt eller komplekst det måtte være.

Selskapet disponerer en imponerende flåte på 12-18 flyttebiler som er i daglig tjeneste. Disse kjøretøyene er ikke bare transportmidler; de er presise arbeidsverktøy utstyrt med spesialutstyr som flyttetepper, traller og pianostropper. Dette utstyret sørger for at alle gjenstander blir håndtert med den nødvendige forsiktighet og sikkerhet under hele flytteprosessen.

Hasselberg Transport AS har også utmerket seg som det ledende flyttebyrået når det gjelder flyttinger mellom Sør-Norge og Nord-Norge. Dette er et resultat av deres omfattende ressurser og kompromissløse forpliktelse til å levere kvalitetstjenester. Med så mange flyttebiler tilgjengelige, kan selskapet tilpasse seg kundenes tidsplaner og behov, og det betyr at du som kunde får kvalitetsflytting til en pris som er hyggelig for lommeboken.

Kundetilfredshet har alltid vært en prioritet for Hasselberg Transport AS. Selskapets dedikerte team av erfarne fagfolk streber etter å gjøre hver flytting så enkel og smidig som mulig for kundene. De forstår at hver flytting er unik, og de tilpasser tjenestene sine for å imøtekomme spesifikke behov og ønsker.

Hva som virkelig skiller Hasselberg Transport fra konkurrentene, er deres evne til å bygge varige kundeforhold. Gjennom årene har de utviklet et omdømme som et selskap som kan stole på, og de har tjent tilliten til tusenvis av fornøyde kunder. Når du velger Hasselberg Transport, velger du mer enn bare et flyttebyrå; du velger en partner som forstår viktigheten av å ta vare på dine verdier og sikre at overgangen til ditt nye hjem blir en positiv opplevelse.

I dag, etter mer enn et halvt århundre med dedikert service og kompromissløs kvalitet, står Hasselberg Transport AS som en sterk søyle i flyttebransjen. Deres lidenskap for tjenesten, ekspertise i feltet og imponerende ressurser gjør dem til det foretrukne valget for alle som ønsker en sømløs og trygg flytteopplevelse. Med Hasselberg Transport AS kan du være sikker på at din flytting vil bli håndtert med den profesjonaliteten og omsorgen den fortjener.

Medlem i NFF

Vi er et av 14 flyttebyråer i Norge som er godkjent medlem i Norsk Flytteforbund.
Medlemskapet er et kvalitetsstempel og en trygghet for deg som kunde.